Portali i osmanlinjve nxitë luftë ndërshqiptare

  Gjergj Fishta, poeti më i madh atdhetar, prift katolik, i përjetësoi luftëtarët atdhetar shqiptarë, duke mos i ndarë. Gani

Gjeniu Nikolla Tesla ishte shqipëtar – Fahri Xharra

Një rast tjetër i grabitjes së kulturës dhe historisë shqiptare-arbërore prej serbëve dhe grekërve Të dhënat që jepen për Nikolla

Prokuroria kërkon vazhdimin e hetimeve kundër Shefqet Krasniqit, pritet aktakuzë për disa imamë të tjerë

  Prokuroria kërkon vazhdimin e hetimeve kundër Shefqet Krasniqit, pritet aktakuzë për disa imamë të tjerë VISAR DURIQI E premte,

SHKRIM BOTUAR NË FRANCË NË VITIN 1653 : GJERGJ KASTRIOTI SIPAS AT NICOLAS CAUSSIN

Prifti, At Nicolas Caussin, ka lindur në vitin 1583 në qytetin francez të Troyes. Ndërroi jetë në 1651. Dy vite

LETËRKËMBIM I VITIT 1461 MES SULLTAN MEHMETIT DHE GJERGJ KASTRIOTIT

Në librin e autorit francez, Camille Paganel, me titullin « Histoire de Scanderbeg ou Turks et Chrétiens au XV siècle

FJALIMI I FUNDIT MADHËSHTOR I GJERGJ KASTRITOTIT

  Fjalimi i më poshtëm është marrë nga libri i autorit Stephan Zannowich, me titullin « Le Grand Castriotto d’Albanie,

Letër vendasve të mi -Jon Leka

Ndër sulmuesit më të mëdhenj dhe më fyes ndaj kritikave të mia drejtuar tentimit turk për t’i ripushtuar (aktualisht vetëm

T(H)IKA e Sulltanit – Arbana Xharra 

Janë shumë vjet investime, miliona e miliona që depërtuan pa vëmendjen tonë. Të preokupuar me ngjarje ditore, skandale politike… për

Shkupin e mori turku …

O zot, mos lejo që në kohë të sprovave të mëdha dhe të jashtëzakonshme ta humb durimin dhe guximin ,e

Dyshja antishqiptare Erdogan-Putin , ripërtrihen aleancat antishqiptare sllavo-turko-greke

Erald Sellca Historikisht i kemi pasur dhe i kemi armiq boshtin sllavo-turko-greke dhe ky bosht vecsa u perforecua me kapitullimin