Turqit e Maqedonisë shprehen kundër zyrtarizimit të shqipes

Në linjë me VMRO-në, komuniteti turk e ka quajtur kërkesën e dalë nga Platforma shqiptare si një manipulim i përkryer

Turqit e Maqedonisë shprehen kundër zyrtarizimit të shqipes

Në linjë me VMRO-në, komuniteti turk e ka quajtur kërkesën e dalë nga Platforma shqiptare si një manipulim i përkryer

Kuislingët me kravata dhe ligjërata e një monstrumi!

E kam studiuar Sigmund Frojdin, (me 1981, 1989 dhe me 2016/7), jo për ndonjë interes personal, por për ta studiuar

I dashur besimtar ekstremist!

  Nëse NE po durojmë injorancën tënde të shekullit shtatë, atëherë xhanëm ç’ke ti kundër mendjeve të shekullit njëzëtenjë?! Të

Deri kur drejtësi politike në Kosovë!

  Me rastin e  Çlirimit të Kosovës nga okupimi  gjenocidal i Serbisë dhe  me instalimin e  Misioneve  të  huaja  ndërkombëtare,

Dy fjalë lidhur me vizitën e Presidentit të Shqipërisë në Bujanoc

Paralajmërimi se Presidenti i Republikës së Shqipërisë z​.Bujar Nishani, më 7 mars 2017, me rastin e ditës së Mësuesit, do

A është opozita në Shqipëri në të drejtën e saj?

 A është opozita në Shqipëri në të drejtën e saj? Kur PS-ja bënte demonstratat e grevat e saj nëpër sheshe,

KUSH JANË MAQEDONËT? KUSH ËSHTË MAQEDONIA?

Maqedonia,një shtet me më pak se dy milion banorë,i shkëputur nga ish federata jugosllave që mbijetoi falë Shqipërisë dhe konjukturave

Jetë Turkçe!Jetë Qenqe!

  Manojllo Filipoviq si emën nuk thotë kurgja për neve. Njisoj edhe për mu deri sa nji ditë pa pritë

ISLAMI PAS 1999

Zhvillimi dhe financimi i individëve të ekstremit fetarë vehabist u bë nga indirekt nga shtetet sllave në Ballkan për disa