Mehmet Bislimi : “Nga sot dhe nga këtu, rruga ime me PDK-në, ndahet përfundimisht!
”

Dorëheqje Nga sot dhe nga këtu, rruga ime me PDK-në, ndahet përfundimisht!

 Duke u mbështetur në parimet, etikën dhe përkushtimin tim

Letra e një shkencëtari bijës së tij 10 vjeçare (si ta paralajmërosh fëmiun tënd për këtë botë irracionale)!

Kjo më poshtë është letra e shkencëtarit të mirënjohur, Richard Dawkins, që ai ia shkroi të bijës kur ajo kishte

Marsi e Prilli i vitit 1981, ishte tërmet që e shpartalloi ish Jugosllavinë!

Nga nokdauni që përjetoi ne pranverën e vitit 1981, Beogradi është edhe sot e kësaj dite ne koma. Loja  dyfytyrëshes

Erdogani, pseudokomunistët dhe Islami

  Të jeni të sigurt ju amigot e mi fetarë se e njejta do t’iu ndodh me Erdoganin si dikur

Një titull përgjithësues e qëllimkeq i “Zërit”: Vajzat nga Shqipëria: Më parë martohemi me serbët se sa me kosovarë”

Një titull përgjithësues e qëllimkeq i “Zërit”: Vajzat nga Shqipëria: Më parë martohemi me serbët se sa me kosovarë” dhe

Pyetja 1-milionëshe për shqiptarin turkoman!

 Periudha «inkadeshente» e 30 e kusur vezirëve me origjinë shqiptare, këtij «bashkësundimi» të artë, a ka prodhue qoftë edhe nji

Kosova e « pamvarur » kalifat, korrupcion, tradhëti

Kërcënimi që u krye ndaj fjalës dhe shprehjes së lirë ndaj gazetares Arbana Xharra pas disa ditësh, ishte kulmi i

9 Prilli, Dita e Kushtetutës së Republikës Kosovës!

9 Prilli, Dita e Kushtetutës së Republikës Kosovës, në mbështetje të Historisë së Shtetit, rrënjët e veta duhet kërkuar edhe

Ka ende njerëz që mendojnë se toka është 10000 vjeçare!