Zbulim i madh në Mal të Zi: Gjenden pallatet ku ka jetuar mbreti Bardhyl dhe Teuta

Ilirët ishin grupe të lashta të fiseve indo-evropiane, që jetuan në pjesë të Ballkanit Perëndimor dhe brigjet e gadishullit italian

Serbofobia dhe islamofobia!

Kreu i Bashkësisë Islame të Kosovës këto ditë lëshoi një mallkim (fatva) kundër qytetërimit planetar, duke e akuzuar pse vuan

Serbia përmes xhamisë së Zemunit edhe kunër Luginës së Preshevës!

I  shtyrë nga   ngjarjet  e fundit, me të cilat  Agjenturat  e Serbisë, janë  vënë  në  veprim, kundër  Shqipëtarëve në tërësi,

BURRA SHTETI, TË ILIRISË – PERANDORËT ILIRË TË ROMËS

Menjëherë pas kësaj, ai [Sextus Aurelius Victor] jep përmbledhtazi karakterin e tyre të përgjithshëm: “Iliria, ishte në të vërtetë atdheu

“Besa” e të inkriminuarve

Nga Xhemal Ahmeti / @ina Zaevit i konvenon për taktikë “Besa”, prandaj e donë patjetër në qeverisje. Ajo i shërben

Qeveria Gjermane, e shqetësuar me predikuesit sahuditëtë vehabizmit në Kosovë

Qeveria gjermane thotë se grupe misionare nga Arabia Saudite po e përhapin versionin ultra-konservator vehabi të islamit në Kosovë. Qeveria

Kur Venediku synonte të vriste Skënderbeun

Venediku jo gjithherë pajtohej me Skënderbeun dhe pushtetin e tij të pavarur në një pjesë të madhe të Arbërisë. Për

Feja e shqiptarit është Shqiptaria!

Disa nga miqtë e mi të Fejcbukut më kanë informuar që disa klerik mysliman dhe ekstremist kanë frikë nga çfarë

Islamizimi nën terrorin turko-sllav!

Pushtuesit sllavë e turq nuk lanë gjurmë qytetërimi, por lanë vragë krimi. Asnjë objekt nuk mbeti pas sundimit të tyre.

LAJM I ORËS SË FUNDIT..

    Si bëjnë të ditur mediat e ndryshme në Shqipëri, përsonalitetet më të larta të Bashkimit Evropian, në dy