TURQIT E MAQEDONISË KUNDËR ZYRTARIZIMIT TË SHQIPES BASHKOHEN ME SLLAVËT

Partia Demokratike e Turqve (Türk Demokratik Partisi) ka dalë kundër zyrtarizimit të shqipes në Maqedoni, meqë sipas kësaj partie, kjo

Guri i historisë së harruar

Një dasëm shqiptarësh të shek 10 -të dhe ky sarkofag është i po atij shekulli . Shqiptarët e kohës e

Arvareshu – kjo gjuhë protosarde ilirike

  Shkruan: Fahri Xharra E keni njohur këtë histori ? Nëse po ,pse nuk flisni ? Nëse jo, turp i

U privatizua për 26.3 milionë, KEDS-i për tre vjet 87 milionë euro fitim

Vetëm gjatë vitit 2014 kompania KEDS ka siguruar profit të pastër prej rreth 30 milionë eurosh, derisa një më pare