Historia jonë është shkruar me Gjakun e Penën e Dëshmorëve tanë të Luftës e të Paqës, nuk mund të ndryshohet nga kërkesat e shqipfolësve!

  Këto vitet  e fundit, kemi pa që   nga  disa  subjekte kryesisht  të  dyshimta,  që  është  kërku  ndryshimi i Historisë 

Zgjedhjet, interesi kombëtar, Milikija dhe “BESA”!

Shkruan: Besir Bajrami Nuk shkruaj për politikën ditore, por kur nëpermjet saj cenohet interesi kombëtar, mendoj se të gjithë duhet

Radikalizmi në Burgjet e Kosovës, është i organizuar nga Serbia, përmes Sokol Zogaj, Agron Rexha & co dhe hoxhallarëve të dirigjuar nga Serbia.

Radikalizmi në Burgjet  e  Kosovës, është  i organizuar nga Serbia, përmes Sokol Zogaj, Agron Rexha & co dhe  hoxhallarëve të

Piza ,qytet pellazg – etrusk

E dini që qyteti Piza në  regjionin e Toskanes ishte ndërtuar  pra Luftës së Trojes ? Pak nga ne e kishim