BURRA SHTETI, TË ILIRISË – PERANDORËT ILIRË TË ROMËS

Menjëherë pas kësaj, ai [Sextus Aurelius Victor] jep përmbledhtazi karakterin e tyre të përgjithshëm: “Iliria, ishte në të vërtetë atdheu i të gjithë këtyre

Read more

“Besa” e të inkriminuarve

Nga Xhemal Ahmeti / @ina Zaevit i konvenon për taktikë “Besa”, prandaj e donë patjetër në qeverisje. Ajo i shërben si mburojë nga presioni

Read more

Qeveria Gjermane, e shqetësuar me predikuesit sahuditëtë vehabizmit në Kosovë

Qeveria gjermane thotë se grupe misionare nga Arabia Saudite po e përhapin versionin ultra-konservator vehabi të islamit në Kosovë. Qeveria gjermane ka thënë se

Read more

Kur Venediku synonte të vriste Skënderbeun

Venediku jo gjithherë pajtohej me Skënderbeun dhe pushtetin e tij të pavarur në një pjesë të madhe të Arbërisë. Për Republikën e Shën Markut,

Read more

Feja e shqiprarit është Shqiptaria!

Disa nga miqtë e mi të Fejcbukut më kanë informuar që disa klerik mysliman dhe ekstremist kanë frikë nga çfarë mëndoj për fenë myslimane

Read more

Islamizimi nën terrorin turko-sllav!

    Pushtuesit sllavë e turq nuk lanë gjurmë qytetërimi, por lanë vragë krimi. Asnjë objekt nuk mbeti pas sundimit të tyre. I shfrytëzuan

Read more

LAJM I ORËS SË FUNDIT..

Si bëjnë të ditur mediat e ndryshme në Shqipëri, përsonalitetet më të larta të Bashkimit Evropian, në dy ditët e fundit , kanë pasur

Read more

Mehmet Bislimi : “Nga sot dhe nga këtu, rruga ime me PDK-në, ndahet përfundimisht!
”

Dorëheqje Nga sot dhe nga këtu, rruga ime me PDK-në, ndahet përfundimisht!

 Duke u mbështetur në parimet, etikën dhe përkushtimin tim në shërbim të atdheut,

Read more

Letra e një shkencëtari bijës së tij 10 vjeçare (si ta paralajmërosh fëmiun tënd për këtë botë irracionale)!

Kjo më poshtë është letra e shkencëtarit të mirënjohur, Richard Dawkins, që ai ia shkroi të bijës kur ajo kishte mbushur 10 vite. Bijës

Read more

Marsi e Prilli i vitit 1981, ishte tërmet që e shpartalloi ish Jugosllavinë!

    Nga nokdauni që përjetoi ne pranverën e vitit 1981, Beogradi është edhe sot e kësaj dite ne koma. Loja  dyfytyrëshes qe kishte

Read more
%d bloggers like this: