Rahovica në përvjetorin e terrorit të Serbisë mbi fëmijë!

    Kaloi  Millosheviqi, erdhi Neomillosheviqi, “shkoi regjimi”( thanë) por që realisht  është i njejti! Më 7 janar 2005, në fshatin kufitar Miratoc, të 

Read more

Mojsiu, Jezusi dhe Muhamedi do të kishin qenë gazetarë të Charlie Hebdo!

Siç na mësojnë tri religjionet e vëna në thumbin e kritikës më së shumti nga kjo revistë: Judaizmi, Krishterimi dhe Islami, kjo vënie në

Read more

Po, Noli ka qenë ateist. Prift u bë, dhe kishën e themeloi, për motive atdhetare

Noli ai mbetet një nga figurat më të mëdha të historisë sonë kombëtare. Në panteonin e atdhetarisë, Noli është lart fare, dhe vetëm shumë

Read more

Katër vjet nga heqja e lapidarit të UÇPMB-së

Me rastin e 20 janarit  2013-katërvjetori i heqjes së lapidarit të UÇPMB-ës në Preshevë   Katër vjet nga heqja e lapidarit të UÇPMB-së  

Read more

LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj

LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar – Dega Tiranë, të Enjten në ora 11:00 do

Read more

28 Nëntori Fati i Shqipëris Etnike

28 Nëntori fati i shqipërise etnike Mardhëniet me rajonin dhe fuqitë e botës përcaktuan sipas rastit,herë zhvillimin e herë zhytjen në prapambetje të shqiptarëve.

Read more

Realiteti në Luginën e Preshevës në vitin 2017

    Çfarë pret Lugina e Preshevës nga viti 2017- Pak gjë! Realisht  çfarë do duhej të  priste, është shumë  më shumë! Problemet  e

Read more

Pse Kosova nuk ka arrestu asnjë kriminel lufte!

    Problemi filloi nga qershori 1999, e që   realisht vendosja e  Misioneve  të huaja të përkohshme, tashmë botërisht  janë  cilësu me shumë  mangësi,

Read more

Ndërtimi i xhamisë në kalanë e Prizrenit, pamaturi kombëtare dhe shtetërore!

Kur lexojmë në shtyp, dëgjojmë në media apo në biseda shoqëroro- politike të përditshme, madje dhe në vlerësime institucionale, se me sa zjarrmi deklarohen

Read more

Detaje të reja per arrestimin e Haradinajt

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, është arrestuar në Aeroportin ndërkombëtar Basel-Mulhouse. Ish-kryeministri i Kosovës është ndaluar nga policia në pjesën

Read more
%d bloggers like this: