Ja si trajtoheshin shqiptarët nga Turqit (foto)

Shkup, 1910 Në këtë foto të vitit 1910 në Shkup shihet se si Turqia i trajtonte shqiptarët, siq dhe shihet në foto të lidhur

Read more

Autoritetet amerikane ndalojnë disa prodhime të dyshimta serbe

Autoritetet amerikane kanë marrë vendim që të ndalojnë importin e dy lloj krem-bananeve që prodhohen në Serbi si dhe një sërë imputesh bujqësore, për

Read more

Ky është treni serb që do ta shkelë sovranitetin e Kosovës (Foto)

Serbia po bëhet gati që nesër pas 18 vjetësh ta lëshojë në qarkullim linjën hekurudhore Beograd-Mitrovicë. Këtë akt agresioni ndaj shtetit të Kosovës, Serbia

Read more

Rahovica në përvjetorin e terrorit të Serbisë mbi fëmijë!

    Kaloi  Millosheviqi, erdhi Neomillosheviqi, “shkoi regjimi”( thanë) por që realisht  është i njejti! Më 7 janar 2005, në fshatin kufitar Miratoc, të 

Read more

Katër vjet nga heqja e lapidarit të UÇPMB-së

Me rastin e 20 janarit  2013-katërvjetori i heqjes së lapidarit të UÇPMB-ës në Preshevë   Katër vjet nga heqja e lapidarit të UÇPMB-së  

Read more

LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj

LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar – Dega Tiranë, të Enjten në ora 11:00 do

Read more

Realiteti në Luginën e Preshevës në vitin 2017

    Çfarë pret Lugina e Preshevës nga viti 2017- Pak gjë! Realisht  çfarë do duhej të  priste, është shumë  më shumë! Problemet  e

Read more

Pse Kosova nuk ka arrestu asnjë kriminel lufte!

    Problemi filloi nga qershori 1999, e që   realisht vendosja e  Misioneve  të huaja të përkohshme, tashmë botërisht  janë  cilësu me shumë  mangësi,

Read more

Ndërtimi i xhamisë në kalanë e Prizrenit, pamaturi kombëtare dhe shtetërore!

Kur lexojmë në shtyp, dëgjojmë në media apo në biseda shoqëroro- politike të përditshme, madje dhe në vlerësime institucionale, se me sa zjarrmi deklarohen

Read more

Ja kush qëndron financiarisht pas Lëvizjes BESA në Maqedoni (Dokumente/Foto)

Si financohet Lëvizja BESA e Maqedonisë? Kush e financoi fushatën parazgjedhore, selinë luksoze ku është vendosur partia, themelimin e mediave që mbështesin partinë dhe

Read more
%d bloggers like this: