Loading...

Katër vjet nga heqja e lapidarit të UÇPMB-së

Me rastin e 20 janarit  2013-katërvjetori i heqjes së lapidarit të UÇPMB-ës në Preshevë   Katër vjet nga heqja e lapidarit të UÇPMB-së  

Read more

LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj

LSHB organizon protestë në Tiranë për lirimin e Ramush Haradinaj Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar – Dega Tiranë, të Enjten në ora 11:00 do

Read more

Realiteti në Luginën e Preshevës në vitin 2017

    Çfarë pret Lugina e Preshevës nga viti 2017- Pak gjë! Realisht  çfarë do duhej të  priste, është shumë  më shumë! Problemet  e

Read more

Pse Kosova nuk ka arrestu asnjë kriminel lufte!

    Problemi filloi nga qershori 1999, e që   realisht vendosja e  Misioneve  të huaja të përkohshme, tashmë botërisht  janë  cilësu me shumë  mangësi,

Read more

Ndërtimi i xhamisë në kalanë e Prizrenit, pamaturi kombëtare dhe shtetërore!

Kur lexojmë në shtyp, dëgjojmë në media apo në biseda shoqëroro- politike të përditshme, madje dhe në vlerësime institucionale, se me sa zjarrmi deklarohen

Read more

Ja kush qëndron financiarisht pas Lëvizjes BESA në Maqedoni (Dokumente/Foto)

Si financohet Lëvizja BESA e Maqedonisë? Kush e financoi fushatën parazgjedhore, selinë luksoze ku është vendosur partia, themelimin e mediave që mbështesin partinë dhe

Read more

Erdogani synon shkollat shqiptare

Nga Xhemal Ahmeti Pas politikës, pushtetit, ekonomisë dhe religjionit Erdogani donë edhe shkollat shqiptare – nga fillorja e deri në fakultet. Për këtë ka

Read more

Sinadinovski: Jemi 75 mijë shqiptarë ortodoks në Maqedoni

Drama shumë shekullore e shqiptarëve ortodoks të Rekës së Maqedonisë shpaloset nëpërmjet rrëfimit ekskluziv të Branko Sinadinovskit. Ligjëruesi universitar me prejardhje nga Beliçica e

Read more

Shkruan Xhemal Ahmeti: Liderët që (nuk) i patëm

Çka bënë e çka s’bënë primatët kryesorë të politikës kosovare gjatë vitit 2016? PSIKOGRAME PRIMATËSH / Pas një analize të primatëve aktualë politikë veç

Read more

Halil Matoshi: Hiqne Skënderbeun nga sheshi, nuk është kosovar

“Shqiptarë, please: Na lini rahat ne lirine tone!”, janë fjalë me të cilat e ka shprehur irritimin nga shqiptarët e Shqipërisë, analisti kosovar Halil

Read more
%d bloggers like this: