Loading...

Jepuni këmbëve e mos prisni nga qielli!

Nga Gani Mehmetaj   Lutjet në xhaminë e Shkodrës nuk ua përfilli Zoti disa lojtarëve të kombëtares së Kosovës. Humben. Nuk ua mori vesh

Read more

Erdogani i kërcënon: S’do të mund të ecni të sigurt nëpër rrugë

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, ka thënë sot se evropianët nëpër botë nuk do të mund të ecin të sigurt nëpër rrugë nëse

Read more

Kallëzim penal ndaj kryetarit dhe kryesuesit të Prizren!

Në Prokurorinë Themelore të Prizrenit, avokati Ilaz Kadolli, ka dorëzuar kallëzim penal, kundër kryetarit të Komunës së Prizrenit, Ramadan Muja dhe kryesuesit të Kuvendit

Read more

Turqit e Maqedonisë shprehen kundër zyrtarizimit të shqipes

Në linjë me VMRO-në, komuniteti turk e ka quajtur kërkesën e dalë nga Platforma shqiptare si një manipulim i përkryer që mund të nxitë

Read more

Turqit e Maqedonisë shprehen kundër zyrtarizimit të shqipes

Në linjë me VMRO-në, komuniteti turk e ka quajtur kërkesën e dalë nga Platforma shqiptare si një manipulim i përkryer që mund të nxitë

Read more

I dashur besimtar ekstremist!

Nëse NE po durojmë injorancën tënde të shekullit shtatë, atëherë xhanëm ç’ke ti kundër mendjeve të shekullit njëzëtenjë?! Të lutëm ma thuaj çka të

Read more

Dy fjalë lidhur me vizitën e Presidentit të Shqipërisë në Bujanoc

  Paralajmërimi se Presidenti i Republikës së Shqipërisë z​.Bujar Nishani, më 7 mars 2017, me rastin e ditës së Mësuesit, do të vizitoj  Komunën

Read more

A është opozita në Shqipëri në të drejtën e saj?

 A është opozita në Shqipëri në të drejtën e saj? Kur PS-ja bënte demonstratat e grevat e saj nëpër sheshe, ajo kishte një kërkesë

Read more

Filloi rigjykimi poltik kundër Grupit të Dobrosinit

Filloi rigjykimi poltik kundër Grupit të Dobrosinit   Gjykimi filloi në ora 09:30, duke u vonu si zakonisht vetëm avokatët e caktuar. U rimor

Read more

Muri në Mitrovicë dhe reflektimi i tij në Luginë

Muri në  Mitrovicë dhe reflektimi i tij në Luginë     Muri në Mitrovicë,  veçmas këto 2 javët  e fundit,  gjithënjë e  më shumë 

Read more
%d bloggers like this: