Pamje të rralla, rrethimi i Shkodrës nga forcat serbo-malazeze në vitin 1912 (VIDEO)

Në vitin 1912 filloi Lufta e Parë Ballkanike. Mali i Zi filloi rrethimin e Shkodrës, pamje të rralla filmike tregojnë

Si e kane ruajtur arbereshet e Kroacise gjuhen, traditat, zakonet , kenget e mbartura brez pas brezi

Si e kane ruajtur arbereshet e Kroacise gjuhen, traditat, zakonet , kenget e mbartura brez pas brezi dhe historite e

ANSAMBLI KOMBËTAR NË KOSOVË 1996

Si u islamizuan shqiptarët? (Video)

Zbulohet një objekt nëntokësor në Kaçanik (Video)

Në Kotlinë në Kaçanikut, u zbulua një objekt nëntokësor që besohet të jetë qindra vjet i vjetër, dhe kjo i

(video) Gjurmë Shqiptare – Përralla me mbret shqiptar

                        @ilirida-online.com

(Video) Gjurmë Shqiptare – Në mbretërinë e natyrës

                            @ilirida-online.com

Video Pandora mitologji ilire

(Video) Shqiptart ortodoks te Maqedonis Fahri Xharra

                                       

Video – Propaganda dhe asimilimi

                        @ilirida-online.com