Gazetari sulmohet nga një grup radikal…VIDEO


gazetari-francez

Gazetari francez Bernard de la Villardière përderisa bënte intervistë me një imam, intervist e cila kishte për temë radikalizimin e rinisë franceze, e si duket biseda i kishte penguar disa persona që gjindeshin në afërsi dhe ata persona sulmuan dhe penguan realizimin e intervistës.

Shikojeni videon e plotë të realizuar nga një person që gjindeshte aty pranë në vendin e ngjarjes.

 


Leave a Reply