Heshtja është pranim


Duke pare hapur dhe ne pike te dites, se qeveria e shitur e Kosoves po tradheton interesin kombetar, duke cenu dhe fake teritorin shtetrore te Republikes se Kosoves.
Duke e pare heshtjen e turpshme te shoqatave te UCK-se, dhe heshtjen e disa familjeve emblematike ndaj kesaj tradhetie.
Une si ushtar i Ushtrise Clirimtare te Kosoves ngris zerin tim deri ne kupe te qiellit, duke u bere edhe njeher thirrje gjithe deputeteve te Kuvendit te Republikes, sidomos atyre qe ende e ndien veten Shqipetar:
Mos votoni kete akt te turpit dhe tradhetise.
Mos falni per asnje qmim teritorin e Republikes te lare me gjak per shum breza e shekuj.
Une ende kam besim dhe shprese se deputetet nuk do te pranojne nje turp te tille te pergaditur nga qeveria kuislinge e Kosoves.
10 gusht 2016

Ilaz Kadolli veteran dhe nje nga themeluesit e UCK-se.


Leave a Reply