Kur Çamët ishin Zot të trojeve të tyre etnike – FOTO


Disa fotografi të realizuar pas çlirimit të Shqipërisë nga pushtimi osman të bëra rreth viteve 1913 dhe 1914, tregojnë jetesën dhe qytetet më të rëndësishme çame, që sot janë në Greqi.

Ky koleksion me foto kaq të rralla, vjen nga fotografi zviceran Fred Buasonasë.

 


Leave a Reply