NUK E DËNOJ DHUNËN NDAJ KONSULLATËS TURKE


Xhemal Ahmeti
Unë nuk e dënoj sulmin ndaj konsullatës turke, ngase ishte produkt i një provokimi disavjeçar të shqiptarëve si mbetje osmane dhe vasalë të padinjitet. Pra ishte një reagim minimal ndaj një politike që nuk i njeh as shqiptarët si komb e kosovarët edhe më hiç! Dhuna si akt nuk dëmtoi askënd dhe mund të konsiderohet vetëm simbolik! Ndërkaq dhuna psikike dhe politike në Kosovë ka pasojat që i dimë dhe përjetojmë tash e sa vite në politikë, ekonomi dhe segmente tjera. Pse nuk e dënoni edhe atë lloj dhune por vetëm betonin?


Leave a Reply