“Rrebelohet” Rama: “Unë flas për Kosovën dhe për këtë nuk i marrë leje askujt”


Kreu i qeverisë, Edi Rama i ftuar në “Studio e Hapur” ka komentuar vizitën e tij në Beograd si dhe deklarat që ai bëri për Kosovën.

Rama konkretisht u ndal edhe tek deklaratat e ministrit kosovar Hoxhaj dhe Presidentit Thaçi të cilët nuk i priten mirë deklaratat e Ramës në Serbi për Kosovën.

Këta kanë thënë se nuk kanë nevojë për Tiranën në normalizimin e marrëdhenieve me Serbinë.

“Unë nuk shoh asnjë lidhje në këtë dualizim. Sepse pala shqiptare e Kosovës flet në emër të Kosovës.

Unë nuk flas në emër të Kosovës, por flas për Kosovën dhe për këtë nuk i marrë leje askujt”, ka thënë Rama.

I pyetur nëse këto deklarata kanë përkeqësuar marrëdhëniet me Kosovën, Rama ka thënë se ato kanë qenë deklarata emocionale të momentit dhe se nuk preferon t’i komentojë.
Source: shqiptari.eu


Leave a Reply