Rruga e krijimit të njeriut


Ne jemi ketu per shkak se nje grup i cuditshem peshqish kishin anatomi te vecante te pendeve qe mund te transformoheshin ne kembe per krijesat tokesore; per shkak se Toka asnjehere nuk ka ngrire plotesisht gjate epokave te akullnajave; per shkak se nje specje e parendesishme u shfaq ne Afrike nje cerek shekulli me pare dhe per mire apo per keq ka arritur te mbijetoje deri me tani. 
~Stephen Jay Gould

Source: @skeptiku.shqiptar


Leave a Reply