Shokohet Erdogani: Erdogani i zëmeruar skajshmërisht në “arnaut pismilet” pas humbjës së Gëzim Kelmendit


Recep Tayyip Erdoğan, kur mëson lajmin së partia e “Osmanlinjve të Rinj” kanë marrë vetëm  1% të votave në zgjedhjet e Kosovës, tërbohet komplet duke bërtitur  deri n’kupë të havasë “arnaut pismilet”. Ai me shumë shokohet nga fakti se si është e mundur që 90% të “arnautëve” janë mysliman, kurse vetëm 1% të votjnë për partitnë e cila i mbronë interesat e myslimanëve në Kosovë.
Dyshimi i tij shkonë edhe më largë duke e vënë ne dyshim edhe ekzistencën e komunitetit turk në Kosovë, sepse as ata nuk e kanë votu për nipin e tij Gëzim Kelmendin.
Por, Erdogani është ngushëlluar me lajmin e fitorës së Albin Kurtit, i cili premton së do ta luftoj islamofobinë në Kosovë dhe lëjimin e përdorimit të shamisë.

Burimi: FmImages

 


Leave a Reply