Shqiptarët ortodoks nga Maqedonia – Fahri Xharra (Video)


<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/fNXFGwYbUP4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Source: Shkruar nga Fahri Xharra / worldwide.chat/


One comment

  1. Artikujt per shqiptaret me pelqejne shume ngase u harruan sidimos ne kohen e Jugosllavise Titos u harruan.Por edhe ata e harruan vetveten.Me vjen mire qe pou kethehen rrenjeve te veta pellazgo-(maqedone ish iliret)shqiptare.Keto humben per shkak se kisha orthodokse shqiptare i la si kllocka kur i humbe neper miserngase e dijme se ende i ka problemet e pa zgjidhura prej kohes komunizmit; me vellazrim bashkimin e shume privilegje politike qe kishin e shume shkaqe te tjera.Sidoqete jete i kenaqur jam personalisht dhe duhet ndihmuar kush ka mundsi per zgjim kombetar nga gjumi qe i kishte zene

Leave a Reply