Si e kane ruajtur arbereshet e Kroacise gjuhen, traditat, zakonet , kenget e mbartura brez pas brezi


Si e kane ruajtur arbereshet e Kroacise gjuhen, traditat, zakonet , kenget e mbartura brez pas brezi dhe historite e jashtezakonshme.

Ndiqni te plote videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema.


Leave a Reply