Helena e bukura e dheut dhe Parridi princi i Trojes

Ata të dy nuk e dinin se do të bëhen shkaku i nje lufte madheshtore, qe do te permendet edhe

Hektori i Trojes legjendare ka shumë ngjashmëri me herojtë tonë Shqiptarë

” Hektori i Trojes legjendare ka shumë ngjashmëri me herojtë tonë Shqiptarë. Të gjithë herojtë e Shqipes që pa hezituar